image
Share to Facebook tweet

  Vissza

A hő-visszanyerő szellőztetés az épületgépészet egyik leggyorsabban fejlődő ága. A passzív házak és az alacsony energiájú épületek térhódítása –ahol ez a technika nélkülözhetetlen- természetesen segíti ezeknek a rendszereknek a terjedését, de manapság átlagos épületekben is egyre gyakrabban merül fel az igény a szabályozott központi gépi szellőztetésre.

Jó hír az építkezőknek a Stiebel Eltron új LWZ 170 E Plus megjelenése. Az új központi hővisszanyerő szellőztető gép a megszokott funkciókon kívül beépített elektromos előfűtővel és kedvező árral szeretne népszerűséget kiharcolni.

LWZ 170 e plus

A legfontosabb tulajdonságok röviden:

Az LWZ 170 E plus készülék lakások, családi házak, kisebb irodák, központi levegőellátására alkalmas. A hővisszanyerés hatásfoka a megnövelt felületű (kereszt-ellenáramú) hőcserélőnek köszönhetően több mint 90%. A levegő áramlási mennyisége három beállítható fokozat szerint választható, melynek a szabályzása történhet programóra vagy levegő minőség szerint (FEQ vezérlő). Az állandó térfogatáramú, egyenáramú ventilátorok fordulatszám szabályozottak és rendkívül halk működésűek. A készülékben lévő szűrők könnyen tisztíthatók (gyárilag G3 osztályú), melyek igény esetén magasabb szűrési osztályúra cserélhetőek (F7 finomszűrő). Az LWZ 170 E plus típusú készülék beépített 1kW teljesítményű elektromos előfűtővel (intelligens fagyvédelem) és bypass-modullal rendelkeznek. A készülékhez rendelhető entalpia hőcserélő is.

Lista ár: 526.900,-Ft+ÁFA


Műszaki adatok:

Térfogatáram:100-300m³/h

Méretek (ma x szé x mé): 765x677x567mm

Tömeg  : 38 kg

további adatok : link

 

Mi az a hővisszanyerő szellőzés? link

brown line